Banan i ugn...
...har många namn. Jag gillar inte att kalla det "hajkbanan". Banan i ung/grillad banan med choklad får det bli.
Såhär gör man:
Steg 1:
Ta en banan (varken omogen eller övermogen) och proppa den full med chokladbitar!
(OBS: Har du godisförbud kan det var svårt att göra steg 1. Jag fick ansträngfa mig hårt för att inte smaka på chokladen!) (Men jag åt det sen när det var klart, för det räknas inte som godis :) )

Steg 2:
Täck med ungs/grillfolie & lägg på en plåt i ungnen eller lägg direkt på grillen.
(Har prövat båda, måste säga att jag faktiskt tyckte ung var godare! Liiite godare!

Steg 3:
Ta ut efter ca. 10 min eller när chokladen smält. Bananskalet får gärna bli helt svart.
Det blev inte våra för vi orkade inte vänta så länge.

Ät gärna med glass, men det går bra som det är också!
MUMS!

Såhär gör man:
Steg 1:
Ta en banan (varken omogen eller övermogen) och proppa den full med chokladbitar!
(OBS: Har du godisförbud kan det var svårt att göra steg 1. Jag fick ansträngfa mig hårt för att inte smaka på chokladen!) (Men jag åt det sen när det var klart, för det räknas inte som godis :) )

Steg 2:
Täck med ungs/grillfolie & lägg på en plåt i ungnen eller lägg direkt på grillen.
(Har prövat båda, måste säga att jag faktiskt tyckte ung var godare! Liiite godare!

Steg 3:
Ta ut efter ca. 10 min eller när chokladen smält. Bananskalet får gärna bli helt svart.
Det blev inte våra för vi orkade inte vänta så länge.

Ät gärna med glass, men det går bra som det är också!
MUMS!

Kommentarer
Trackback